Karrier

Dolgozzon nálunk!

Építse karrierjét egy sikeres, cseh központú kereskedelmi - és gyártó vállalatnál, mely már 1990 óta tagja a porított italok és élelmiszerek piacának

Níže naleznete seznam aktuálně otevřených pozic. Pokud se na žádné z těchto pozic nevidíte a stále máte zájem, ozvěte se nám!

Lépjen velünk kapcsolatba:

AG FOODS Group a.s.
HR - Lovász Krisztina
+3614302260 jobsagfoods.eu

személyes adatok védelme

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről a munkavállalók elektronikus felvétele során

AG FOODS Group a.s. tiszteletben tartja az Ön által rendelkezésre bocsájtott személyes adatainak védelmét. Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt a személyes adatainak felhasználásáról.

Azáltal, hogy az önéletrajzában megadott személyes adatait önéletrajzi adatok körében nyújtja be az AG FOODS Group a.s. HR osztálya számára, hozzájárul ahhoz, hogy azokat személyi adatbázisunkba állásajánlat céljából feldolgozzuk és tároljuk, mindezt a jóváhagyásának visszavonásáig, de maximum 1 évig.

Személyes adatok védelméről szóló nyilatkozat kerete

Ez az adatvédelmi nyilatkozat minden olyan személyes információra vonatkozik, amelyet a foglalkoztatási kérelmében adott meg nekünk, valamint minden olyan egyéb információra, amelyet a jelentkezéssel kapcsolatban nyújtott át számunkra, valamint minden olyan információra, amely Önről más forrástól származik, például korábbi munkáltatóktól, egyéb ajánlásokból, hitelképességet igazoló társaságok, biztonsági cégek és egyéb források. Az AG FOODS Group a.s. ezeket az adatokat feldolgozza, az Ön igényét, valamint személyes adatait az AG FOODS Group a.s.-n belüli további vállalatnak is megadja, olyan külső cégeket is beleértve, melyekkel együttműködünk az új munkavállalók toborzásában

Kinek van hozzáférése az Ön adatihoz?

Személyes adataihoz csak az AG FOOSD Group a.s. toborzói (valamint a hozzájuk kapcsolódó munkavállalók) férnek hozzá. Személyes adataihoz kizárólag az AG FOODS Group a.s. fér hozzá, azok harmadik fél számára nem kerülnek kiadásra.

Milyen időtartamra őrzi meg az AG FOODS Group a.s. a személyes adatait?

Bármely álláskereső személyes adatait 12 hónapig tárolják az adatbázisban, az álláskereső utolsó frissítésétől számítva. Munkahelyre történő jelentkezéskor kiválaszthatja, hogy szeretné-e, hogy a legutóbbi frissítéstől számított 12 hónap után megőrizzük adatait egy esetleges további állásajánlat lehetőségére. Javasoljuk, hogy szükség szerint aktualizálják adataikat.