Történetünk

Az AG FOODS vállalatot 1990-ben alapítottuk Ketten voltunk, egyetlen termékkel, a tejsavó-tartalmú Vitamaxima italporral. Ezt egészítette ki 100 kg siker iránti elszántság, és egy egyszerű gondolat - we sure, everything we make, smells great.

Napjainkban már több, mint 200 munkavállalónk van, a portfóliónkban a saját termékek száma meghaladja a 400-at, de az eredeti gondolathoz továbbra is hűek maradunk

Még mindig elsődleges a legjobb alapanyagokból gyártott, minőségi termékek forgalmazása. Még mindig az a vállalat vagyunk, akiben a vásárlók teljes mértékben megbízhatnak. Még mindig tudjuk, hogy a munkavállalóinknak családtagként, jól kell magukat érezniük nálunk. Még mindig lelkesek vagyunk az új termékek, és az eredeti receptúrák kidolgozását illetően.

Ezért ma, több mint negyed évszázados jelenléttel a piacon, büszkén jelenthetjük ki, hogy az AG FOODS egy gyermek, amely sikeres, megbízható, de mégis családias vállalattá nőtte ki magát. És egyébként, a Vitamaxima továbbra is a portfóliónk része.

JIŘÍ JÍZDNÝ, a vállalat alapítója és társtulajdonosa

215

munkavállaló

1200

termék

2

gyártóüzem

Az AG FOODS Group a-.s. 1990 óta italporok gyártására és értékesítésére szakosodott vállalat. Az elmúlt évtizedek során több fejlődés szakaszt tudhatunk magunk mögött. Tekintse meg a mi "illatos gyárunk" mérföldköveit.

 • 1990
  Megalakul au AGROINFORM, vállalat, alapítója Ing. Jiří Jízdný.
 • 1993
  Legyártjuk az első multivitaminos italt, Vitamaxima Tropical név alatt.
  2 munkavállaló
  1 termék
  1 ország
  100 kg elszántság
 • 1996–1999
  Megalakul a szlovák, a lengyel és a magyar leányvállalat. 1999-től a vállalat AG FOODS s.r.o. néven működik tovább.
 • 2002
  Új gyártási-kereskedelmi központ nyílik Košíkov - Velká Bíteš településen.
 • 2010
  A vállalat eladásra kerül a holland AVALLON MBO FUND befektetési alapnak
 • 2013
  Megvásároljuk a BIOGENA CB spol. s r. o. vállalatot, mely prémium minőségű gyümölcs-, gyógynövény- és valódi teák gyártására szakosodott - saját receptúrák alapján, a világ különféle tájairól származó alapanyagokkal. A BIOGENA cseh beszállítókkal való szoros együttműködése a helyi alapanyagok felhasználásának lehetőségét szélesíti.
 • 2017
  Az AG FOODS vállalat részvényeit Jiří Jízdný és Orestes Żukowski vásárolják meg.
  212 munkavállaló
  518 termék
  Több, mint 400 megvalósult fejlesztés
  Több, mint 5600 tonna termék
  2,5 millió teástasak évente