Közétkeztetési intézmények

Az AG FOODS italok és tartós élelmiszerek vezető beszállítója az étkeztetés és a vendéglátás területén. Az folyadék-bevitellel kapcsolatban a legszéleskörűbb igényeket is képesek vagyunk kielégíteni, legyen szó összetevőkről, gyümölcs-, zöldség-, vagy vitamin-tartalomról, ásványi anyagokról, ízvilágról. Termékeinket a legjobb iskolai étkezdékben, idősek otthonaiban, kórházakban, és számos egyéb intézményben is megtalálja.
Termékek

Teák, gyümölcslevek, szörpök, speciális védőitalok. A portfóliónk valóban széles. A vásárlók igényeire szabott fejlesztés. Tartós élelmiszerek, feldolgozott zöldség és gyümölcs, és egyéb termékkategóriák.

Technológia

Minden intézmény számára biztosítjuk a szükséges technológiát. Vízmelegítők, italkiadók, coolbarok. A gépeket nemcsak telepítjük, de segítséget nyújtunk a pénzügyi kérdésekben is. A technológia megvásárolható, bérelhető, de a vásárlási kötelezettség-vállalás feltételeinek teljesülése mellett akár díjmentesen is igényelhető.

Szerviz

Legfőbb előnyeink egyike a csúcsminőségű szerviz. Nem állunk meg a technológia értékesítésénél, és a termékek kézbesítésénél. Vállaljuk a gépek karbantartását, az alkatrészek beszerzését, az állandó készenlétet. Szerviz-csapatunk minden problémára megtalálja a megoldást, így nem kell az esetleges meghibásodások okozta kieséstől tartani.

Kapcsolat