Szerzői jogok

Szerzői jogok

Jelen weboldal tartalma, belerétbe a szöveget, a képeket, a grafikai megjelenést stb. az AG FOODS Group a.s. tulajdona. Az AG FOODS Group a.s. vállalat a weboldalon megjelenített tartalmak felhasználását, tárolását és letöltését az alábbi feltételek teljesülése mellett engedélyezi:

  • Tilos a feltüntetett anyagok sokszorosítása, megjelenítése, forgalmazása, vagy bármilyen egyéb felhasználása nyilvános, illetve kereskedelmi célokkal egyaránt, az AG FOODS logójának feltüntetése, valamint a forrás eredetére való hivatkozás megjelenítése nélkül (agfoods.eu)
  • Az anyagok üzleti, illetve reklámtevékenység céljából harmadik fél számára kizárólag az AG FOODS Group a.s. előzetes beleegyezésével használhatóak fel, azzal a kikötéssel, hogy a minden esetben feltüntetésre kerül az eredeti dokumentum szerzői jogaira való utalás.
  • Az AG FOODS Group a.s. előzetes írásbeli beleegyezése nélkül semmilyen módon nem szabad a weboldalon felsorolt ​​anyagokat megváltoztatni vagy azokból származékos műveket létrehozni.
  • AG FOODS Group a.s.fenntartja a jogot, hogy a megadott engedélyeket visszavonja, ha úgy ítéli meg, hogy az információk vagy anyagok felhasználása sérti az érdekeit, vagy ha a megadott feltételek betartása nem megfelelő

A weboldalon található anyagok felhasználása a fent felsorolt feltételek elmulasztása esetén a szerzői jogi törvény, a védjegy jogi és más vonatkozó törvények megsértését jelenti, és az AG FOODS Group a.s. vállalat vagyoni és nem vagyoni kárának megtérítését vonja maga után.