AG FOODS nyílt nap

Teljes szervizcsapatunk készen állt arra, hogy segítsen és részletes tájékoztatást nyújtson a látogatóknak az iparágunk számára oly fontos modern technológiák előnyeiről és buktatóiról. Mint mindig, az AG FOODS értékesítői nem csak a meglévő, hanem a potenciális ügyfeleknek is készen álltak és odaadták magukat, megosztva velük jövőre vonatkozó terveinket és elképzeléseinket. A program fénypontja volt a fejlesztési részlegünk workshopja, amely az ízek széles skáláját fedte le, és nagyszerű lehetőséget kínált az ügyfeleknek, hogy többet megtudjanak a termékfejlesztési megközelítésünkről. A kulináris élményt gazdagította a čejkovicei Červenka Pincészet válogatott borainak kóstolási lehetősége, amely a helyi minőséget és hagyományt hozta magával.

Az autózás szerelmesei számára egy igazi attrakciót tartogattunk: a Lukamotorsport Corvette C7.R együléses versenyautóját, amely nemcsak megtekintésre szolgált, hanem a vásárlók beteljesíthették álmaikat és fotózkodhattak a sebesség ezen ikonján belül.

 

Összesen mintegy 150 ügyfél vett részt a rendezvényen, akik megismerhették működésük legújabb technológiáit, új fejlesztésű termékeket és portfóliónk új márkáit.

A nyílt nap nem csak a bemutatóról szólt; élmény volt. Ügyfeleink nemcsak a termékeinkből készült frissítőket élvezték, hanem az inspirációval és innovációval teli légkört is. Ez az esemény egyértelműen jelezte nyitottságunkat és elérhetőségünket, és megerősíti piacvezető pozíciónkat, aki értékeli ügyfeleit, és folyamatosan keresi az új utakat, hogy felkeltse őket és támogassa vállalkozását.