AG PRO logo

Minőségi termékek egész sora, italautomatákban való felhasználásra.

A harmincéves tapasztalat és a folyamatos fejlesztés kimeríthetetlenül sok minőségi, ízben és technikai adottságait tekintve is kiegyensúlyozott terméket ad a kezünkbe. Ennek köszönhetően rugalmasan tudunk reagálni az aktuális piaci igényekre. A Vending folyamatosan változik, és ha úgy dönt, hogy ebben a szegmensben vállalkoznak, megbízható partnerei leszünk.

"Wake sure, everything we do, smells great" Ez a mottónk. És ezt nem vesszük félvállról akkor sem, ha vending-termékekről van szó. Keverékeink nemcsak tulajdonságaikat tekintve egyedülállóak (nem porol, nem tapad az automatába), de páratlan ízviláguknak köszönhetően megdöntik az italautomaták körüli mítoszokat.

Fejlesztési csapatunk kéz a kézben halad a fejlődéssel. Az egyre nagyobb igényekkel rendelkező partnerek motiválóak és előre mutatóak. Ennek köszönhetően a vending-szektor top szolgáltatói közé tartozunk, akiknek teljeskörű ellátást biztosítunk.

Kde koupit tyto výrobky?

Megbízható partnerek vagyunk, annak köszönhetően is, hogy mi magunk is csak a legjobbat válasszuk. Partnereink számára professzionális Bianchi márkájú vending-automatákkal állunk rendelkezésre, alkatrészekkel és szervizzel egybekötve. Tikaro.cz

Megdöntjük az italautomaták világát ötvöző előítéleteket és mítoszokat. Kérjen a fogyasztó csokoládét, levest, cappuccinot, vagy kávét tejjel, keverékeink minden esetben garantálják az egyedülálló ízélményt, néhány másodperc alatt. kontakty