AG Foods logo

A termékcsalád, mely nevében büszkén hordozza vállalatunk megnevezés olyan típusú termékeket takar, melyek megfelelnek a szociális szféra, a korházi étkeztetés és az egyéb intézmények által támasztott követelményeknek.

Termelésünk zászlóshajói az italok. Teák, szörpök, kávék, és sok más. Emellett főzéshez szükséges száraz keverékeket is gyártunk - pudingok, kásák, tészták… Mindezeken felül a konyhákat köretekkel, fűszerekkel és egyéb tartós élelmiszerekkel is ellátjuk.

Termékeink a legnevesebb egészségügyi intézmények által támasztott igényeknek is megfelelnek, mint például a prágai IKEM. Hasonló mércével veszünk részt a kórházak és a szociális intézmények étrendjének kialakításában. Az AG márkanév alá tartozó termékek több specifikus követelményrendszer esetén is megállják a helyüket, ezzel biztosítva a tápanyagokban gazdag, teljes értékű, és finom étkezést.

A szakértők által kifejlesztett egészséges és tápláló keverékek szó szerint áttörést jelentenek; lehetővé teszik a minőségi és teljes értékű étkeztetést, nagy létszám esetén is, anélkül, hogy a friss alapanyagok tárolására, illetve feldolgozására felesleges helyet és időt pazarolnánk. Az AG FOODS-nak megfelelő gondossággal és felelősséggel, az alapanyagok minőségének és tápértékének megtartásával sikerült ez a feladat. Ezekben a termékeben nem talál mesterséges színezékeket, vagy kémiai tartósítószereket.

Az AG ötvözi a teljesértékű alapanyagokat, a kíméletes feldolgozást, az egyszerű elkészítést, a kiváló ízt, és a versenyképes árat - a saját gyártásnak köszönhetően mindezt egy teljes egészben. Az AG merészen kiáll a - korábban lehetetlennek tűnő - kijelentés mellett, miszerint az instant egyet jelent az egészségessel, az egészséges egyet jelent az instanttal.

Kde koupit tyto výrobky?

Végfelhasználók számára ajánlott termékeinket megtalálja az e-shopon Tikaro.cz

Vállalati partnereink keressék ügyfélszolgálatunkat. Megbeszélünk Önnel egy találkozót a kereskedelmi képviselőnkkel, vagy hozzáférést biztosítunk Önnek a B2B portálra. Jelentkezzen nálunk kontakty