AG Foods logo

Gyümölcsös jégkása. Tombol a nyár. Tele a strand. Lőtér a vásárol. Erre csak egy szó van: AGIBERIA. Számtalan íz, szín és forma. Egy világ, ahol az AG FOODS megéli a vattacukros, körhintás gyermekkort. Fedezze fel velünk ezt a gyermeki fantáziával teli világot, telis-tele vidám figurákkal, csavar fagylalttal, és hosszas nyáresti beszélgetésekkel. Ez az érzésről szól. Ez az ízről szól.

Az Agiberia az egyik zászlóshajónk, mely minden esetben, megbízhatóan vezet el minket a célig. Teljeskörű megoldás a technológiától kezdve, a termékeken át, a speciális kiegészítő termékekig.

Megoldások A-tól Z-ig, a szezonális működés során. Telepítés, szerviz, alapanyag-szállítás: jégkásák, frappék, limonádék és egyéb hűtött és forró italok a Agiberia termékcsaládból.

Mivel jól ismerjük a környezetet, ahová szállítunk, 100%-os bizonyosággal tudjuk, hogy az siker kulcsa az elkészítés egyszerűségében van. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk az elkészítés gyorsaságára és egyszerűségére, legyen szó hideg, vagy meleg italról. Hogy egy nyári diákmunkás pontosan oly módon tálalhassa azokat, mint egy tapasztalt pincér

Az Agiberia a nyári fürdőzések és a téli sípályák legjobb partnere. Nélkülözhetetlen segítője azoknak az intézményeknek, akik egész évben a játékosságot keresik, minőségi italokat szolgálnak fel, de a lehető legkisebb energiabefektetéssel. Hűsít és felmelegít, és minden korosztálynak mosolyt csal az arcára.

Kde koupit tyto výrobky?

Výrobky vhodné pro konečné spotřebitele najdete na našem e-shopu Tikaro.cz

Vállalati partnereink keressék ügyfélszolgálatunkat. Megbeszélünk Önnel egy találkozót a kereskedelmi képviselőnkkel, vagy hozzáférést biztosítunk Önnek a B2B portálra. Jelentkezzen nálunk kontakty