AG Foods logo

Stvořena přírodou. Biogena je společnost zaměřená na výrobu prémiových ovocných, bylinných a pravých čajů dle vlastních receptur z nejjakostnějších surovin z celého světa. V našem portfoliu kromě čajů pro koncové spotřebitele i stravovací provozy, naleznete také sirupy a ovocné koncentráty.

A vállalat 1995-ben került megalapításra. A Cseh Köztársaságon kívül a Biognea márka teái és szörpjei mára már a külföldi piacokon is - legfőképp Szlovákiában, Magyarországon és Lengyelországban- megtalálhatóak.

Teáink ötvözik a rendhagyó variációk által adott egyedi ízvilágot, a színek játékosságát, és az új dolgok megalkotásához szükséges bátorságot. A gyártásuk során felhasznált hazai alapanyagokat távol-keleti és egzotikus tájakról származó összetevők egészítik ki.

A Biogena átfogó koncepciót kínál a HORECA szegmensben, valamint a kis- és nagykereskedelmi ágazatban tevékenykedő partnerek számára egyaránt; egyedülálló marketing-támogatással.

A HORECA szegmens résztvevőinek alkottuk meg a CAMELLIA TEA termékcsaládod. Elsősorban olyan szállodák és éttermek számára, ahol az elegáns megjelenés mellett az ízek kifinomultsága és a teázás élményszerűsége is nagy hangsúlyt kapnak. Az exkluzív megjelenésű szálas teákhoz tartozó kancsó, valamint a játékos üvegcsészék magukban hordozzák azt a gondoskodást, melyet teáinkkal együtt szolgálunk fel.

Nem számít, hogy kávéházat, virágboltot, kozmetikai szalont, vagy italnagykereskedést nyit éppen. A Biogena mindig megtalálja Önnek a megfelelő megoldást.