Teák

Különleges, Csehországban gyártott teakeverékek. Termékportfóliónk alkotóelemei a prémium minőségű gyümölcs- gyógynövény- és valódi teák. Klasszikus porciós teákat, szálas teafüveket és ajándékdobozokat egyaránt gyártunk.

A Biogena márkanév egyet jelent a gyógynövényes és gyümölcsök rendhagyó kombinációja, az intenzív illat, mely egyedülálló ízvilággal párosul. Ezt egésziti ki a külső csomagolás, mely már többszörösen is elnyerte az "Obal roku" csomagolási díjat

A Biogena teák legismertebb márkái a Majestic és a Fantastic termékcsalád, melyeket végfelhasználóként megtalálhat a hagyomásos kiskereskedelmi egységek polcain, és az e-shopon egyaránt. A BIO szálas teákat Biogena Organic név alatt forgalmazzuk. A Gunpowder, Sencha, Matcha és egyéb közkedvelt variációkat is megtalálja nálunk. A Camellia termékcsalád elsősorban hotelek, éttermek és kávéházak ellátására lett kifejlesztve.

Az AG márkanév alatt forgalmazott teák a közétkeztetési szektort célozzák meg. Olyan termékeket foglalnak magukba, melyek nagy kihozatallal rendelkeznek. AG pro név alatt forgalmazzuk a vending-automaták töltőanyagait, melyek nemcsak ízletesek, de megfelelnek a modern automaták működtetéséhez szükséges feltételeknek (porítottság, granuláció, térfogat).