AG Foods logo

A Chicory egyedülállóságát a felhasznált alapanyag, valamint annak egészségre gyakorolt jótékony hatása adja. A magas inulin-tartalmat a cikória gyökeréből nyerik ki. A klasszikus ital, mely elődeink mindennapjainak része volt, mára ismét előkelő helyet foglal el az étrendben.

A cikóriából készült italok közkedvelt alternatívái a kávéitaloknak. A Cikória egy jótékony hatású növény, mely támogatja az emésztést. Cikóriakávé készítéséhez a növény tört és pörkölt gyökerét használják fel. A pörkölés során a növényben található cukor karamellizálódik, kávés aromát és színt kölcsönözve a terméknek. A kávéval ellentétben nem tartalmaz koffeint, így gyermekek és kismamák is fogyaszthatják.

Kávézók és bisztrók egész sora szélesített ki kínálatát a pótkávé italokkal. A Chicoricina, a Chicory Latte és ezek változata kiváló alternatívái a klasszikus kávéknak. A Chicory páratlan módon ötvözi a tradíciót és a modern trendeket; ízvilágának és széleskörű felhasználásának köszönhetően.

Kde koupit tyto výrobky?

Végfelhasználók számára ajánlott termékeinket megtalálja az e-shopon Tikaro.cz

Vállalati partnereink keressék ügyfélszolgálatunkat. Megbeszélünk Önnel egy találkozót a kereskedelmi képviselőnkkel, vagy hozzáférést biztosítunk Önnek a B2B portálra. Jelentkezzen nálunk kontakty