Éttermek, Kávézók, Hotelek

Az AG FOODS az italok és nem romlandó élelmiszerek vezető szállítója a vendéglátóipar számára. Különösen az italok esetében képesek vagyunk a termék összetételére, a gyümölcs- és növényi összetevők arányára, a vitamin- és ásványianyag-tartalomra, de természetesen az ízre vonatkozó igényeket is kielégíteni. Termékeink megtalálhatók a magas színvonalú iskolai étkezdékben, idősek otthonaiban, kórházi étkezdékben és egyéb intézményekben.


Kapcsolat:
logo
logo
logo
logo
Termékek

Valódi olasz kávé; minőségi, saját gyártású teák; illatos csokoládék és egyéb forróitalok; gyümölcskontentrátumok rendhagyó limonádék készítésére. Sokszínű, attraktív termékkínálat - minden évszakra.

Technológia

A technológiák széles skálája lehetővé teszi számunkra, hogy a koncepciót az egyes ügyfelek igényeihez igazítsuk. A hangsúlyt a minőségre és a megbízhatóságra helyezzük. Büszkék vagyunk arra, hogy a karos kávégépek és kávéfőzők területén igazi profikkal álltunk össze, nevezetesen a Rancilio, Egro, Rex Royal és a Lattiz.

Szerviz

A megfelelő technológia kiválasztásával nem ér véget a munkánk. Saját szerviz-csapattal rendelkezünk. Biztosítjuk a telepítést, segítünk a beállításokban, segítünk a kezelésben, szükség szerint a gépet szervizeljük.

Kapcsolat