Éttermek, Kávézók, Hotelek

Az AG FOODS az italok és nem romlandó élelmiszerek vezető szállítója a vendéglátóipar számára. Különösen az italok esetében képesek vagyunk a termék összetételére, a gyümölcs- és növényi összetevők arányára, a vitamin- és ásványianyag-tartalomra, de természetesen az ízre vonatkozó igényeket is kielégíteni. Termékeink megtalálhatók a magas színvonalú iskolai étkezdékben, idősek otthonaiban, kórházi étkezdékben és egyéb intézményekben.


Kapcsolat:
logo
logo
logo
logo
Termékek

Valódi olasz kávé; minőségi, saját gyártású teák; illatos csokoládék és egyéb forróitalok; gyümölcskontentrátumok rendhagyó limonádék készítésére. Sokszínű, attraktív termékkínálat - minden évszakra.

Technológia

Široká nabídka technologií umožňuje připravit koncept přesně na míru každého zákazníka. Důraz klademe na kvalitu a spolehlivost. Jsme pyšní, že se nám podařilo v oblasti pákových kávovarů a kávových automatů spojit se skutečnými profesionály v oboru, a to značkami Egro, Rancilio, Rex Royal, Bianchi a Lattiz. Jsme také distibutorem automatů na vodu a vodních filtrů ION.

Szerviz

A megfelelő technológia kiválasztásával nem ér véget a munkánk. Saját szerviz-csapattal rendelkezünk. Biztosítjuk a telepítést, segítünk a beállításokban, segítünk a kezelésben, szükség szerint a gépet szervizeljük.

Kapcsolat