Közétkeztetési intézmények

Az AG FOODS az italok és nem romlandó élelmiszerek vezető szállítója a vendéglátóipar számára. Különösen az italok esetében képesek vagyunk a termék összetételére, a gyümölcs- és növényi összetevők arányára, a vitamin- és ásványianyag-tartalomra, de természetesen az ízre vonatkozó igényeket is kielégíteni. Termékeink megtalálhatók a magas színvonalú iskolai étkezdékben, idősek otthonaiban, kórházi étkezdékben és egyéb intézményekben.


Kapcsolat:
logo
logo
logo
logo
Termékek

Teák, gyümölcslevek, szörpök, speciális védőitalok. A portfóliónk valóban széles. A vásárlók igényeire szabott fejlesztés. Tartós élelmiszerek, feldolgozott zöldség és gyümölcs, és egyéb termékkategóriák.

Technológia

Minden intézmény számára biztosítjuk a szükséges technológiát. Vízmelegítők, italkiadók, coolbarok. A gépeket nemcsak telepítjük, de segítséget nyújtunk a pénzügyi kérdésekben is. A technológia megvásárolható, bérelhető, de a vásárlási kötelezettség-vállalás feltételeinek teljesülése mellett akár díjmentesen is igényelhető. Jsme také distibutorem automatů na vodu a vodních filtrů ION.

Szerviz

Legfőbb előnyeink egyike a csúcsminőségű szerviz. Nem állunk meg a technológia értékesítésénél, és a termékek kézbesítésénél. Vállaljuk a gépek karbantartását, az alkatrészek beszerzését, az állandó készenlétet. Szerviz-csapatunk minden problémára megtalálja a megoldást, így nem kell az esetleges meghibásodások okozta kieséstől tartani.

Kapcsolat