A technológia segítségével történő ivásnak számos előnye van az étkező számára

Éttermünkben második éve használunk dupla dőlésszögű pezsgőfürdőt (mindegyik tartály térfogata 12 liter). Korábban a "klasszikus" rendszert használtuk. A szakácsok poharakba öntötték az italokat, sok időt töltöttek, majd a kiadások alatt, például másfél órát ittak az ebédlőben. Amikor hozzá akart adni egy étkezési étkezést, ablakot kellett kérnie.

Megérkezésem után a rendszer megváltoztatása volt az egyik prioritás, és akkoriban növeltük a beszállók számát, és fel kellett szabadítani a kezünket.

A technológia segítségével történő ivás számos előnnyel jár számunkra - időt takarít meg, munkaigényt takarít meg, biztosítja az alapvető higiéniai előírásokat. Mivel az aktuális fogyasztásra szépen tudunk reagálni, vizet és nyersanyagot is spórolunk.

Erős, 100%-os koncentrátumokat használunk, és az italok mindig frissek és ropogósak az aprítónak köszönhetően. A gyerekeket pedig maguk töltik le, ivás után nem teszik le a poharat, és nem mennek mások után, valójában vizet és energiát takarítanak meg a csészéjük mosásához.

Az italok nagyon finomak, a legnépszerűbb a Tropic, a második helyet a mangó újdonsága vívta ki, a harmadik helyen pedig a tiszta alma áll. A tanárok népszerűek a céklával és az almával.

Az a nagyszerű, hogy valójában semmibe nem kerül kiszervezni ezt a hasznos technológiát, az alapanyagot az Ag Foods-tól vesszük, ők pedig ingyen adják nekünk.

Számomra remek dolog a Whirlpool Cofrimell, enélkül nem szívesen dolgoznánk a büfében, 100%-ban ajánlom bármelyik iskolabüfébe!

Az iskolai étkezde vezetője, Bzovík

Az ebédlőben már régóta alkalmazzuk az italtechnológiát. Először egykamrás fűtőtestet használtunk, és amikor elérte élettartama végét, egy új, kétkamrásat választottunk.

A megoldás egyértelmű előnye, hogy az italok egyáltalán nem korlátozzák a munkavállalókat. Néha csak vizet adunk hozzá az aktuális fogyasztásnak megfelelően.

Ráadásul a gyerekek nagyon szeretnek minden gyümölcsitalot, jelenleg talán a legnépszerűbb mangó a legnépszerűbb.

A Corfimell Whirlpoolokat minden menzavezetőnek ajánljuk, ez mindenképpen előrelépés.

Az iskolai étkezde vezetője, a Tlmačei Általános Iskola