Vállalati értékek

Felelősség

Betartjuk, amit ígérünk. Felelősséggel tartozunk saját magunkért és a környezetünkért.

Céltudatosság és lelkesedés

Tudjuk, hogy mit, miért és kiért teszünk. És ezt szívesen tesszük.

Etika

Becsületesen, nyíltan és tisztességesen járunk el, akkor is, amikor éppen senki sem lát.

Együttműködés

Meghallgatunk, tiszteletben tartunk és támogatunk. Ezzek erősítjük a bizalom közegét.

Határozottság

Van bátorságunk változni. Megfontoltan, jó időben, és mind a társaság, mind ügyfelek érdekeinek megfelelően döntünk.

AG FOODS minőségi tízparancsolat

Megbízható kereskedelmi partnerek vagyunk. Etikusan tárgyalunk a vállalaton belül, és annak falain kívül egyaránt. Kötelezettségeinket és céljainkat a csapatmunkára fektetett hangsúllyal teljesítjük

Lelkesek vagyunk az új receptúrák kifejlesztésében, és a meglévők tökéletesítésében. Céltudatosan követjük partnereink szükségleteit és az aktuális trendeket, hogy saját szakterületünkön vezetők lehessünk.

Folyamatosan nyomon követjük partnereink elégedettségét szolgáltatásaink iránt. Tapasztalatunkkal igyekszünk segíteni vásárlóink vállalati működését.

Megfontoltan és kellő határozottsággal választjuk ki beszállítóink körét, legyen szó alapanyagról, termékről csomagolóanyagról, vagy szolgáltatásról. Rendszeresen értékeljük az együttműködés színvonalát, a gyártási folyamatokat, és a szolgáltatott termékek minőségét.

Felelősséget vállalunk a környezetünkért. Próbáljuk elkerülni a hulladék-képződést, biztosítjuk a szelektív szemétszedést, az újrahasznosítást, valamint a igyekszünk csökkenteni a működési energiát.

Munkavállalóink számára kellemes környezetet teremtünk. Hisszük, hogy a motivált, művelt és elégedett munkavállaló érdekében áll, és képes is az elvégzett munka utáni egyéni felelősségvállalásra.

Az új ellenőrző folyamatoknak köszönhetően növeljük termékeink minőségét, egészségügyi ártalmatlanságát és biztonságát. Tiszteljük a bevezetett folyamatokat, és felelősségteljesen veszünk részt azok állandó fejlesztésében.

A termékek és szolgáltatások minősége minden munkavállalónk napi munkájának felelőssége Kötelezzük magunkat a törvény által megadott követelmények, valamint az IFS norma betartására.