AG Foods logo

Stabil, családi, harminc évnyi tapasztalattal - ilyen a mi vállalatunk. De egyben modern, progresszív, a piaci igényekre reagáló. És nincs még egy olyan márka, mely ezt jobban tükrözné, mint a Vitamaxima. Velünk van a kezdetek óra, sok változáson ment már keresztül, új megjelenést kapott, és nevét több eredeti és modern termék viseli. Vitamaxima - mindig velünk, mindig egy lépéssel előre.

Vitamaxima, latinból szabadon fordítva "A test és lélek életereje a csúcson". És pontosan ez minden termékének jellemzője. Magas vitamin- és ásványi anyag tartalom, mely a mi zászlóshajónkat az élet és a fiatalság elixírjévé varázsolja.

30 év elteltével a teljes portfóliót megújítottuk. Hozzáadott értékkel rendelkező, egészséges termékekre összpontosítunk. Teljeskörű kínálatot állítunk fel a sporttáplálkozás területén. Proteinkásák, magas vitamintartalmú energiaitalok és müzliszeletek.

Kde koupit tyto výrobky?

Végfelhasználók számára ajánlott termékeinket megtalálja az e-shopon Tikaro.cz

Vállalati partnereink keressék ügyfélszolgálatunkat. Megbeszélünk Önnel egy találkozót a kereskedelmi képviselőnkkel, vagy hozzáférést biztosítunk Önnek a B2B portálra. Jelentkezzen nálunk kontakty