Aktuality

A technológia segítségével történő ivásnak számos előnye van az étkező számára
Kollégái már kipróbálták őket. Tekintse meg tapasztalataikat, amelyeket megosztanak veled.
Hogyan válasszuk ki a legjobb védőitalt munkavállalóink számára

A melegben végzett munka nem egy leányálom, de egy megfelelő védőitallal gyerekjáték lehet! Talán azt gondolod, hogy a védőitalok csak bányászoknak vagy üvegműveseknek valók, de tévedsz!

Danubius Vásár 2024
Áprilisban részt vettünk a legjelentősebb gasztronómiai vásáron Szlovákiában, Pozsonyban – Danubius Gastro 2024. Két csarnok területén százak kiállítók foglalkoztak élelmiszerekkel, italokkal és technológiákkal.
Gyümölcsös és zöldséges italok - egészségesek és a gyerekek számára nagyon vonzóak
A megfelelő folyadékbevitel mindenki számára fontos. A gyermeki szervezet helyes fejlődése szempontjából ez kétszeresen is igaz, a közelgő tavasszal, nyárral és a meleg időjárással pedig még inkább.
6. éves sorozatgyilkos fesztivál

Harmadik éve vagyunk partnerek a brnói sorozat fesztivál Sorozatgyilkosnak. A Serial Killer fesztivál az európai sorozatgyártás csúcsát hozza el Brünnbe mind a kereskedelmi, mind a köztévé produkciói közül. Enzo elsősorban a háromnapos TV-napok konferenciájáról gondoskodott televíziós és filmes szakembereknek, újságíróknak és a tudományos közösségnek szóló műsorral.

AG FOODS nyílt nap

A brnói AG FOODS látványosan indította az idei őszi szezont – nyílt napot szerveztek, amelyre 2023. október 11-én került sor. Az esemény arra hívta a különböző szektorok vásárlóit, köztük a Food Service, a HORECA és a Vending, hogy vessenek egy pillantást a vállalkozásunk színtereit, és fedezze fel, milyen újdonságokat kínálhatunk